12 Şubat 2011 Cumartesi

Bayan Künye Modelleri

Künye Modelleri: Binbir çeşitleriyle çok anlamlı olan bu şık künyeler bileklerde ayrı bir hava katıyor. Sarı altın beyaz altın olmak üzere grublara ayrılan bu künyeler dilerseniz isminizi yazdırabilir,veya sevdiginizin baş harflerini artı tarihlerini yazdırarakta bu şıklıgı sizde sevgilinize belirtebilirsiniz. 14 ayar bu künye çeşitleri hediyelik yapımında da zarafetini koruyor.Kıyafetleriniz için sayfada gösterilen takılar size begenisini sürdürüyor. Modaya en uygun künye modelleri-künye çeşitleri. Şekilli istediginiz şekilde kolye çeşitleri.
Bayanlar genellikle bu künye modellerine bayılıyorlar. Bileklerinde bu şık künye modelleri sevdikleriniz le birlikte neşenizi arttırabilen bayan altın künye modelleri. 14 şubat sevgililer günü hediye modellerinde bayan künye modellerinde beraberinde gelmekte.
Mavi boncuklu künye modelleride her model arasına girebilen altın bileklik modelleri çeşitleriyle bizleri begendirmek için yola çıkan ve başarabilen bayan künye modelleri.
Künye modellerinde şık ve düzgün 14 ayar gramı hafif göz alıcı bayan künye modelleri.
Eşinize büyüklerinize özel bayan künye modelleri.
Bayan künye modelleri-çeşitleri tasarımlarını güzel gösteren altın kuyumculuk bayan künye modelleri.
Farkına fark katan mutlulugunuza adım atan bayanlarımız için bayan künye modelleri.
Aksesuar takmayı seven bayanlarımıza künye modellerini gösterdik, hediye edeceginiz ve kendinizinde bu takıya sahip olacagınızın göstergesi bayan künye modelleri.

0 yorum:

Yorum Gönder