28 Kasım 2011 Pazartesi

Bayan Parfümleri

Calvin Klein Secret Obsession 100ML Bayan Parfümü: Calvin parfümleri bayanlarımızda bagımlılık yaratan kokusuyla herkesi etkileyen kışkırtıcı seksilik yaratan yaratıcı egzotik çiçeksi oryantal mis kokulu bayanlarımızı sarhoş edici gerekse bu partneriniz açısından'da önem tasıyan nota eşligindeki kalbinizin ritmindeki hoş kokulu lavanta yasemini,Fransız portakal çiçekleri ayrıca sümbülteper çiçeksi kokularıyla sizleri etkiliyecek vurgulu tonlarda sizlerle beraber masal diyarlarına eşlik ediceginiz bir ilk daha Calvin Klein Secret Bayan Parfümlerinden geliyor.
Lolita Lempicha Feminine Edp 100ML Bayan Parfümü: Yogun bir parfüm durgun bayanlarımız için onlara canlılık saglayabilen Anason çiçeksi özelliklerini taşıyan duygusallık açısından kiraz menekşe kokulu hoşgörülü bir parfüm.
Puma Create Woman Edt 75mL: Greyfurt, zambak misk vanilya kokularından olusan tazeligini saglayabilen Puma parfüm çeşitlerimiz sizlerle.
Burberry Classic Edp Bayan Parfümü: İddia edildigi Fransa ülkesinden meydana gelen bayanlarımız için hazırlanıp spor görünümlü sade ama macerayı seven neşeli bayanlarımızın meyve kokulu parfümlerinden şişedeki bu asiligini romantik bir şekilde taşıyan Bumberry Classic Edp Bayan Parfümleri dünya modernine açık zenginleştirilmiş kaliteli ne istedigini bilen bayanlarımız için birbirine uygun hediyelik paketlerinde kaçırmayın.
Kokulu her markadan oluşan bayan parfüm modelleri, bayanlara sıklıkca kullanılabilen parfümün güzel çekici kokmasıdır. İşte bayan parfüm modelleri.
Sümbül kokuları kadar güzel kokan her bir ürünleri karıştıran ve ortaya güzel bir parfüm şişesi ve deodorant modelleri.

1 yorum:

nii on 16 Mart 2021 08:48 dedi ki...

Erkek spor ayakkabı mı arıyorsunuz? Tıklayın: erkek spor ayakkabı

Yorum Gönder