7 Aralık 2011 Çarşamba

Schafer Yemek Takımları

Schafer Yemek Takımları: Schafer yemek takımları günümüzde bir çok markayı elde getirenlerden biride görmüş oldugunuz modellerine güvenen ve desenleriyle mutfaklarımızda ve sofralarımızda özenle şıklıgını ve kalitesini belli ediyor ve gözleri bir bakışta dolduruyor. Schafer tabak takımlarının renkleriyle çatal bıçak kaşıklarınız aynı renkde anlam kazanıyor. Schafer ler bir çok modelleri olarak'da kahve fincan takımları olmak üzerede toplam yemek takımları 60 parçadan oluşan tasarımı harikalar yaratan ayrıca genç kızlarımıza'da Schafer seçim hakkı tanıyor. Schafer 202 Parça Çeyiz Seti Kampanyası 18 cm 2,5 lt Tencere - 20 cm 3,5 lt Tencere -22 cm 4,3 lt boy boy tencereleri yeni evlenicek bayanlarımıza Schafer'in bir diğer kampanyası ise 228 parçadan meydana geliyor. Schafer Yemek Takımları.



Garantili olan Schafer yemek takımların içi çukur isteyen hanımlarımız içinde özel hazırlanmış tasarımlarıyla dikkat çekiyor.



Schafer'in bir başka farklı modeli renkli olan Schafer yemek takımları. Sofrada canlı renklerin durum saglaması cezbediyor.



Schafer yemek takımları ise bu beyaz tabakların kenarlarındaki şekilli modern Schafer çeşitleri.

Schafer'in yeşilimsi rengi ise görmuş oldugunuz gibi bardakları yeşil çatalların altı modern li ve tabakları okadar durgun masum duruyorki sofralarda işte o fırsat Schafer model 10

0 yorum:

Yorum Gönder