20 Ocak 2011 Perşembe

Bayan Patik ÖrnekLeri-Modelleri

Soguk kış günlerinde ayagınızı saracak örgü patik modelleri. Bu yıl dahada güzel patiklerimizle ayaklarımızı ısıtıcak hoş görünümlü saglıklı patiklerımızle sizlerleyiz.Aradık bulduk ve sizlere öneriyoruz.Siz bayanlar sizce herbiri birbirinden güzel öle degilmi Sizlerin saglıgınıza kavusturcak bu patikler renkleriyle desenleriyle sizin zevklenirinize uyacak patikleri sizlere sunduk ve tavsiye ediyoruz.
Baksaniza cok şık öle degilmi. Pembe beyaz renkleri patik modellerinizin üstünde desenlendirilmiş ince tıgla üstlerinden geçilmiş çiçekli patik modelleri.
Bayan Patik Modelleri. 2011-2012 Patik Örnekleri. Bayan Patik Örnekleri.

Yumusak şık görünümlü bu patiklerle eminim ayagınıza ayagınıza rahatlık vericekdir. Ayak saglıgınızı korumanın saglıgı patik modellerinden geçmekte. Ayak saglıgı çok önemlidir. Bu yüzden soguk olmasını degilde sıcak olmasını seçen bayanlarımız desenli kalın patik modellerini örgülü patik modellerinde tamamlıyor. 2012 BAYAN PATİK ÖRNEKLERİ.

Annelere desenli patik örnekleri.

Bayan patik modelleri el ile örgülü modelleriyle saglam ayaklarınızın rahatlıgı için mükemmel denemeye deger bayan patik modelleri.

Bayan patikleri ayaklarımızın üşüme açısından sıcak tutmasını saglayan patik modelleri size cok yakısıyor.

Bayan patik örnekleri uyumlugun içerisinde bulunuyor.

Orta yaş patik modelleri bayanlarımızın şişle yapıp üzerinden tıgla geçip şekillendirmesi tüm bayanlarımızın becerebilcegi örneklerinden bir kaç örnekte bu kadın patiklerimizin çeşitlerinden geliyor.

Çocuklarınızın neşesi ayaklarının saglıgı açısından onların yardımcısı süslü olan bu genç kızlarımızın model aşamasında gözlerinin renge uyum saglaması güzel bir duygu olsa gerek. Harika modern beyaz uçuk pembe patik modelleri.

Yavru agızı turuncuya yakınlaştırılmış, renklerinden biride 12-15 yaş gruplarından oluşan çocuklarımız için güllü desenli güzelleştirilmiş patik modelleri.

Küp şeklinde olan yan bileklerinden geçmeli bileklerinizin üstüne toparlanmış şekilli çocuk patikleri siyah beyaz renkleriyle kışkırtıcı. Bayan patik Örnekleri.

0 yorum:

Yorum Gönder