9 Şubat 2011 Çarşamba

Bayan Makyaj Seti

Sevgiliye Makyaj Seti: Bayan makyaj setleri 14 şubat sevgililer gününde bayanlara özenleşmiş, farkını yaşa diyen kullanıcılarımıza taşınılabilir makyaj setleri. Sizlere birkaç örneklerini sunduk. Sevgililer gününde bu harika makyaj setlerini sizlerle paylastık.Her ürünümüz setlerinin içinde rengarenk 2 şık olan bu makyaj setleri birbirinden güzel farlarıyla ve farklarıyla biz kadınlara fark yaratıyor.Herşey içinde kadınların olmazsa olmazı 40 adet kuru - 8 adet ıslak far, 3adet ikili aplikatör 8 ton allık, 1 adet allık fırçası,3 ton pudra+süngeri, 1 adet likid fondoten, adet tüp ruj, 2 adet normal ruj, 1 adet dudak koruyucu 1 adet mascara, 1 adet ıslak ruj, 1 adet göz kalemi, 1 adet dudak kalemi, 3 adet vücut simi(çıkarılabilir far paletleri+taşıma kutusu) bu harika görünümlü makyaj setini sizde sevgililer gününde sevgilinize hediye edebilirsiniz.
Makyaj malzemeleri makyaj setindeki hediye kombinazyonunda her ürün hangi renk seven bayanlarımıza özel çantasında bayanlara özel neler eksikse hepsi makyaj setlerinde sizleri beklemekte.
Şimdi bu güzel bayan makyaj seti modellerinde göz gezdircek olsak çeşit çeşit farklar rujlar rumeller aynı sektör içinde takım olan eksiksiz bayan makyaj malzemeleri.
Bayanların en çok kullandıgı makyaj malzemelerinde fikir üretilmesi bu sevgililer günündeki ne alıcam merakı yaşayanlara işte 2012 den fırsat. Bayan makyaj malzeme takımları.
Sevgililere bayan makyaj seti modelleri.
2012 Bayan makyaj malzemeleri.
Hep kullanışlık, bayan makyaj setleri.

0 yorum:

Yorum Gönder