20 Ocak 2012 Cuma

Karaca Kahvaltı Takımları Modelleri

Karaca Kahvaltı Takımları: Karaca gene güzellikler peşinde. Sabahları uykudan uyandıgımızda bahçede,balkonda,ve evinizin bir köşesinde eşinize şık bir kahvaltı salonu hazırlamak istemezmisiniz. Rengarenk Karacanın kahvaltı takımları mükemmel görüntüsüyle yuvarlak kare,simetrik, ve daha başka şekillerlede desenleştirilmiş,okadar model içinde bulunmaktadır ki sizlere nefis bir sofra ziyafeti verebilelim. Karaca gene yapıcagını yaptı. bununla beraber çatal ve bıçak takımı demlik fincan çay şekerlik le birlikte yanında ayrı bir tasarım veren sizlere tavsiyede önerdigimiz Karaca Kahvaltı Takım Modelleri sofralarımızda aksesuarlarıyla geliyor. Evet duymadınız güzel bir akşam yemegi ile birlikte sofralarımıza sevdiklerimizle eşit saglayan Karaca ailesi bütün ürünlerin tanıtımını yapmakta özgür. Karaca Kahvaltı Takımları. Karaca Kahvaltı Takım Modelleri-Çeşitleri

Gül kaplamalı tabakların kenarlarında farklı şekillerde dizayn edilmiş detaylar bulunur.

Karaca Kahvaltı Takımları sofralarımızda keyifle bir güne başlamamızı aldıgımız keyifle mutlu bir güne başlıcagımızın simgesini hatırlatıyor.


Kahvaltı takımlarını daha da lezzetli hale getirmek açısından doğru şekilde doğru mekanda Karaca adı verilebilen bu ürünlerimizde kendisini bizlere hayran bırakıyor.

Sevdiklerimizle yemeklerimizin yendiği ve ailemizin tek bir yerde toplandığı mekanlarından olan bu güzel mekanlarda Karaca Kahvaltı takımları onları hiç yanlız bırakmıyor.

Demlik Şekerlik setinde huzurla çay içebilirsiniz.

Sofralarımıza renk zariflik katan cıvıl cıvıl renkleriyle hoş bir kahvaltı seti sizlere belirtiyoruz.


Sarılı turunculu tabakların kenarlarındaki süslemeler her modellerin degişikligini sunmak Karacanın verdigi gurur olsa gerek.


Karaca Kahvaltı setlerini sofralara dökmek ne kadar güvenilir olsa gerek. El çizimiyle meydana gelmiş,Karaca siyah beyaz klasik setleriyle tam bir 2012 çeyizlik Karaca Modelleri.

Kırmızı krem rengi Karaca Kahvaltı Takımları sofralarda göz alıyor. Çizimleriyle yuvarlak çizilmiş, berrak canlı kırmızı kahvaltı setleri.

Beyaz pembe tasarımı olan Karaca Kahvaltı Setlerinde çiçekli deseni karaca sofralarında kararlı gözüküyor. Karaca Porselen Modelleri.

0 yorum:

Yorum Gönder