22 Ocak 2011 Cumartesi

Beşik Modelleri

Bebek Beşik Modelleri: Anne adaylarımıza sesleniyorum. Bir bebek sahibi olmak ister ve bebeklerimiz dünyaya gelmeden önce bebeklerimizin odalarını hazırlar, onları mutlu etmek için çabalarız. Bebeginizin taşınabilir bebek beşikleri ve odaları eglenceli gözüküyor. Bebeginizle hayat bulmak sizi dahada mutlu edicektir.
Bebek odalarındaki bebek beşikleri ise sallanabilir düşme tehlikesi olmayan etrafında korkulukları olan ve bebeginizin rahatı ve gece güzel uyuması için sallanabilir özellige sahip olan bu bebek odalarını minnacık bebeginize armagan edebilirsiniz. Onların şevkatini o yüzündeki gülüşlerini hissedebilceksiniz.
Dilerseniz bebeginizin odalarına ışıklı bir aydınlatmalar yada küçük dönemeçli ayıcıklar ve lambalarla bebeginizin odalarına sizde dekorasyon saglayabilirsiniz. Bebeginizle sizlere iyi günler dileriz.
Renkleri beraberinde getiren camlı bebek odaları dilerseniz küçük beşik modeli veya bebeginizin orta boy beşikleri.

Şık bebek odaları olan bu bebek salonunda tülleriyle etkinleştirilmiş bebeklerinizin ufak ilaç kutularınında bir dolabı olan ve tüm dolaplarının yüzeyinde küçük arma modelleri olan bebek beşik modeli.

Çizgi filimlerin kahramanı olan tweety bebek odaları kız bebeklerimizin sevicegi kutsal bir bebek oda modeli.

Yeşil bebek beşikleri odalarının yanı sıra her bir yerinde baloncuklar ve küçük bebek oyuncakları olan müzik kutulu bebek beşikleri.

Rengarenk renkli bebek beşikleri bebeklerinizin odalarını tanıması acısından iyi geliyor. Onların mutlulugunu sizlerde yakalayabilirsiniz.

Yine tekerlikli beşik odaları bu sefer beyazımsı yukardan şekil veren tüller çocugunuzun eglencesi diyebiliriz.

Kayganlı bebek odaları-beşikleri ikiz kardeş olan bebeklerimiz için çok daha kaliteli.

Arabalı kız çocuklarına bu beşik modelleri çok yakışcak. öndeki kapısından çocugunuzla iletişime geçebilirsiniz. Yeni modelleriyle çok daha dikkatli olan bu beşik modelleri çocugunuzun rahatca uyumasını belirliyor.

Eflatun bebek beşik odaları duvarında saatli oyuncak olan yapışkanları çocuklarınızın duyum saglayabilen özellikleri taşıyan pilli ayıcıkları çok tatlı. Beşikleri kullanışlı düşmesini engelleyen yandaki tahtadan demirli sopaları çocugunuzu tüm gece boyu korumasını saglıyor. Bebek Oda Modelleri

Kız çocukların en çok sevdigi renklerden pembe olan bu bebek odaları beşikleriyle aynalı kalpli dolaplı süslü gece lambalı tam bir takım olan bebek beşik odaları.

2 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Şimdiki çocuklar çok şanslı yahu. Şu bebek beşikleri modelleri o kadar güzel ki. Önceden biz battaniyede ayran olana kadar sallanırdık. Şimdi sese duyarlı modeller bile var...

Yorum Gönder