1 Şubat 2011 Salı

Kırmızı Güller

Sevgiliye Özel Kırmızı Güller: Sevgililer Günü Yaklaşıyor. 14 şubatın bu kırmızı gülleri tutuklu kalan kelimeleri açmanıza yardımcı olan sevgililer gününe özel kırmızı güller. Kokusuyla Sizleri Büyüleyen Kırmızı Güller Sevdiklerinize Anlatmaya Çekindiginizi Bir Kırmızı Gülle Seni Seviyorum Diliyle de Anlatabilirsiniz. Romantiklerin Pervanesinde Dönen Sevilenleriniz İçin Kırmızı Güller Sevgiliye Anlamı Büyük Olan Bu Kırmızı Güller Sevgilinize Olan Sevginizi Yansıtmakla Kalmayıp Büyük Bir Deger saglıyacaktır.
Örnegin: Hediye olarak yanına küçük bir şey daha aldınız,bunu koyacagınız karton yani hediye paketinin altına beyaz güllerle süsleyip üstüne hediye kutunuzu paketlemeden koyuyorsunuz,sonra üstünüde kırmızı güller koyuyorsunuz ve bikaç parça çikolata koyup kutuyu kapatıyorsunuz,güzelce paketinizi kapatıp çalkalıyosunuz. Partneriniz hediyeyi açınca dikkat edin,sevinçden üstünüze saldırmasın. Sevgiliye anlamlı güller. Kırmızı Gül.
Bir demet kırmızı gül sevgiliye aşkını ifade edenler için tasarlanan şık bir kırmızı güller. İsteklerinizin bu eşlerinizdeki romantikligini iyimser olarak yansıtmaya çalıştıran 14 şubat kırmızı gülleri.
Kırmızı gülün ne anlamı taşıdıgını bilmeyenler için seni seviyorum kelimesini zorda olsa söleyemeyenler için hoş bir çiçek çeşiti.
Sevgililer gününde hediyeler tarafından tercih edildigimizi zannettigimizin beraberinde birde tercih edildigi çiçek kırmızı güller var.
Aşkınızı bu kırmızı güllerle yansıtmanın zamanı gelmedi sayılmaz kapınızda.

0 yorum:

Yorum Gönder