15 Kasım 2011 Salı

Bayan Çizme Modelleri

Çizme Modelleri: Hayatımızda her degişiklige bir göz atmamızın zamanı geldi geçiyor bile.Bu harika sivri
burunlu leopar desenli deri kislik bayan çizmeleri bu sezonda bayanlarımızı etkiliyor.Desenli çizme modelleri kışlık moda dünyasında oldukca renk katıyor.Birbirinden şık olan bu içi tüylü düzey olan ayaklarınızın saglıgı açısından iyi hissettiren çizmelerin her farklı modellerine'de eşit saglıyabiliyor.Dilerseniz sivriburun topuklu ve normal alttaban topuksuz kısa veya uzun olan bu yarım bot şeklindede giyinebilen heryerde rahatınızı belirleyen bayan çizme modelleri.2011 Çizme çeşitleri.2011 Çizme modelleri.

Çizmeler bu sezonda vitrinlerde kapış kapış. Bayanların bu model seçiminde bulunup her yerde rahatca gezebildigi özel davetiyelerde papuç şeklindeki kayışlı çizme modeli.

Bayanların bu renk tonlarından kıyafetlerine ve ayakkabılarına özen gösterdigi ve severek giydigi alt tabanı yıldız şekilli bir kısa çizme örnegi.


Kırmızı bir elbisenizin altına bu çantasıyla takım olan kaplan rengi desenli kısa topuklu çizme görünümlü ayakkabılar şahane.

Ünlülerin sahnelere bu çizme modelleriyle çıktıgı ve podyumda gibi alışıpda yürüyen kendine güvenen bayanlarımız için çok lüxs süyet çizme modeli.

Çok farklı desenlerden meydana gelen şimdide bayan çizme modelleri var. Yine sivri burun ve kare topuklardan oluşan dengeli topuklarla istediginiz sürece zıplayıp eglenebilirsiniz.

Büzgülü çizme modelleri yandaki demir deliklerinden geçen bagcıklarıyla fiyonk olarak da bir şekil verebilirsiniz.

Deri çizme modeli kahve siyah tonlarında canlılıgını bu çizme modellerinden kazandırıyor.

Bence denemenizin tam zamanı. Sivri burun çizme modelleri kaplan şeklini almış deri bir çikolatalı kahve tonlarında.

Grili Çizme modelleri yanlarında şıklık olarak dügme modellerinin yandan yapıştırılmış bayanlarımız için moda olarak çizimlendirilmiş, çizme modeli.

1 yorum:

blgn on 16 Kasım 2011 09:02 dedi ki...

leoparrr yaaaaaaaaa mukemmell bı sey kadını kadın yapannn yerımmm :) enmodadn aldgım cantaylaaa duz leoparlı cızmeler super olabılırrr gercekten yaaa kıyamammm cok guzell..

Yorum Gönder