28 Kasım 2011 Pazartesi

Bayan Guess Saat Modelleri

Guess Saatleri: Guess Saat Modelleri: Guess markası hemen hemen her modellerinin gümdem'de yeni bir haber vermesiyle tasarım alımından Guess moda saat severlerini buluşuturuyor. Bayanlarımızın saat vazgeçilmezlerinden biride Guess markasını taşıyan saatleri biz bayanların yapıldıgı tercihidir. Gerek kalite açısından gerekse kristal taşlarıyla bütün gözleri büyüleyen adeta kollarda hoş görünüm saglayan ince veya kalın aksesuarlı boncuklu saat modelleri guess'te son buluyor. Guess saat modelleri bu başarılı markalar arasında yerini alıp koleksiyonuyla defalarca göz dolduruyor. Kaçınılmaz Guess Bayan Saatleri. 2011-2012 Saat Modelleri. Guess Saatleri.
Guess bayan saat modelleri kol kayışları taşlı deri her renk kıyafetinize yakışıcak saat modelleri. Beyaz siyah renk modelleriyle klasik Guess bayan saat aksesuarları-tasarımları.
Guess Saat Modellerinin yanı sıra bu şık kullanışlı saat modellerine göz gezdirmek oldukça sizin için dezavantaj olmalı. Harikalıga adım atmış olan Guess saatler bu yılda modaya girmiş durumda.
Mutluluga adım atmak isteyen bayanlarımıza özel takılarda modacılıkta marka olan Guess bayan saatleri yaklaşmakta olan sevgililer günündede partnerinize hediye edebilirsiniz.
Koton renginde kalpli Guess bayan saat modelleri. Kalp modelinin içindeki kenarlarındaki taşlar kollarınızda parlamanın tek nedeni.

Bileklik Guess saat modelleri bileklik modelinde ise sarı siyah boncuklu bileklik saat modelleri bu sezon da ilk yeni dönem saat modelleri.
Guess saat modellerinde baş harfini veren saat çeşitleri altın sarısı bayan Guess kol saatleri.

0 yorum:

Yorum Gönder