26 Kasım 2011 Cumartesi

Zen Diamond Kolye Modelleri

Zen Diamond-Baş Döndüren Saatli Kolyeler: Sevdiklerinize kalbinizi açıp onu bu şık kolyelerle oraya kitlemeye ne dersiniz ? Bu zamanların modası olan Zen Diamond kolyeler saatleriyle ve kalbi eşit degerleriyle çok daha zarafetli,çok sayıda piyasaya sürdürülmüş ve biricik aşkınıza bu Zen Diamond markasıyla gündemde herkesin dikkatini çeken oldukça begeni toplayan kanatlı melekler kadar masum inceligi bir okadar da standart fiyatlarda birbirinden şık Zen Diamond Saatli Kolyeler sizleri bekliyor. Bir yılbaşı gecesi bir yemekden sonra hediye göstergesi açısından şu görmuş oldugunuz Zen Diamond kolyeleri ve çok çeşit modelleriyle olmak üzere sevdiklerinize yılbaşı hediyesi olarak da armagan edebilirsiniz. Görkemli ve kırılgan inceligi ve üzerinde renkli taşlar olmak üzere zincirin sıra dışı bu güzelligi dikkat çekiyor. Zen Diamond'larda 14 Ayar 585 18 Ayar 750 22 Ayar 916 milyem standartlarından üretilmiştir. Zen Diamond-Kolye Modelleri. Zen Diamond-Saatli Kolye Modelleri. Zen Diamond-Taşlı Kolye Modelleri...

Küçük saatli kolye modelleri takı kutusunda küçük boy koleksiyonlarında daha çok sevenleriyle birlikte.

Parlak taşlı zen diamond kolyeleri kalpleriyle bütün takı severlerine kendilerini sevdiriyorlar. 2012 Zen Diamond Kolye.

Kolye pırlanta gümüş ve altın beyaz altın gibi kolye modellerini taşımayı sevenler bayanlarımız için detaylarını yanlız bırakmayan zen diamond kolyeleri.

2li zincirleriyle altın gümüş zincirlerin örnekleri ise kalpli saatli sevdiginizin ve sizinle birlikte taşıyacagınız 2 kişilik zen diamond kalpli kolye modelleri.

Şahane Zen Diamond- yılbaşı hediyeleri siz ve sevdiklerinize zarafetli kolyeler çok yakışcak.

Toplu elmas zen diamond kolyeleri kalp anahtarına benzer modelleriyle inci toplu kolye çeşitleri.

0 yorum:

Yorum Gönder