14 Aralık 2011 Çarşamba

Beymen Abiye Modelleri

Bayan Abiye Modelleri: Gelelim bayanlarımızın özel zevkine, harikalıgına kavuşmuş bayanlarımız için abiye modelleri, biz kadınların çekici olmayı istedikleri bu abiyelerin sayesinde günümüze bomba gibi girmeyi düşündük. Özel davetiyelerde özel günlerimizde özellikle bu abiyeler şık ve görünümüyle itinayla hazırlanmıştır. Hem kadınların hemde genç kızlarımızın vazgeçemedikleri bir giysi türü. Bu abiyele sizlere sunular küçük bir sunumdur. Kategorimizde görmüş oldugunuz gibi sizlere en uygun abiye modellerini seçmiş bulunuyoruz. Abiye giyim en güzel giyimi ile bizlere sunmuş olan bu abiyelerimiz güzel bakımlı hanımlarımız içindir. Biz bayanlar gece özel ve güzel çekici şık olmak la kalmayıp dünya güzeli olabilen bu abiye modelleri kadınlarımızın herzaman zarifligini fizigini ortaya çıkartan abiye modelleri. Beymen Abiye Modelleri. 2012 Beymen Abiye Modelleri . Bayan Abiye Modelleri. Beymen Abiye Çeşitleri-Örnekleri.
Trend Abiye Modelleri. Bayan Trend Abiyeler. Bayan Abiye Elbise Modelleri.

Beymen abiye modellerinde yine bayanlarımız şıklıgıyla şimdiki beymen abiye modellerindeki elbiseleriyle bu mütevazi klasik gece kıyafetleri elbise modellerinde devam etmektedir. Beymenin abiye modellerinde farkını hissetmenin tam farkı siz kullanıcılarımız için en tatlı abiye nişanlık modelleri gelmekte.

Abiye modellerinde bayanların en çok özel yerlerde davetiyelerinde kullandıgı ve degişik tarzda çeşitleriyle örnekler arasında kendine yakışan modelleri seçmek Beymen abiye modellerinin arasında seçmek belki bu kadar kolay olmaybilir. Balık straplez'li abiye modelleri kalça kısmına oturmuş altı balıklama gelen orta kuyruklu abiye modeli.

Siyah abiyeler straplez olarak yeni modada yerini almış durumda. Bayanlarımızın sevdigi renklerden biride uzun straplez siyah abiye modelleridir.


Yeşil tülden dikimlenmiş,belindeki yeşil taşlarla bantlı straplez abiye modelleri.

Siyah Abiye modelleri siyah küpelerle tehlikeli bayanlarımız için çok şık abiye modelleri.

Gül korkusu Abiye modelleri gögüs dekoltesinden başlayıp bele kadar desenleştirilmiş, abiye modelleri.

Uzun boylu bayanlarımıza Beymen'den yeni bir avantaj daha. Straplez abiye modelleri fırfırlı beyaz kahve taşlarıyla gögüs altlarından modelleşmiş dilerseniz diz üstü yada diz altı Beymen abiye modelleri. Abiyelerin bu yeni model straplez modeli tüylü rengarenk esmer bayanlarımız için üzerlerinde çok başka duruyor. Bu abiye modellerine saçlarınızı topuz yapmak güzel yakışıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder