9 Aralık 2011 Cuma

Derimod Bayan Çanta Modelleri

Derimod Bayan Çanta Modelleri: Rengarenk Derimod bayan çantaları ilkbahar-Yaz sezonunda DERİMOD çantalarında farklı spor ve klasik tarz ve bayanların en çok kullanan renkleri ortak nokta'da buluşturuyor. Derimod çantaları kullanışlı ve pratikligini sürdürüyor. Bu aylarda bayanlarımız desen olarak tek askılı sarı zincirli taşlı olan bayan çantaları özel bir yemege çıktıgınızda bütün gözler sizin çantanızdaki şıklıgında olucaktır. Derimod markasında bu şık çanta modelleri bu sezonun modası olduguna inanıyoruz. DERİMOD çanta modelleri gerçektende oldukca duruşuyla bayanlarımızın kalbini etkiliyor. Derimod bayan çantalarında dikkat çeken minicik küplü taşlar,çantanın rengine göre boncuk çeşitlerimiz, ve extra olarakta fiyonk gibi bagcıkları yeni moda olarak etkilenmiş en güzel şekilde yerini almıştır. Derimod deri çanta modelleri. Derimod bayan çanta modelleri. Derimod çanta modelleri.


Derimod Çanta Modelleri şık ve gösterişli çanta modelleri.

Sarı küçük boncuklarıyla çantanın etrafına desenlendirilmiş vir DERİMOD bayan çanta modeli.

Bayanlarımızın en çok severek kullandıgı kırmızı kelepçeli DERİMOD çanta modelleri.

DERİMOD klasik bayanlar için çanta modellerimiz sayfamızda sunulmuş, zincirleriyle ve üstünde deyımıyle gerçekten şahane olarak bir etki yaratmıştır.

3 fermuarlı kavuniçi DERİMOD bayan çantaları.

Yavru agızı Derimod omuz çanta modelleri.

Krem rengi sarı kayışlı fırfırlı renkli deri çantalar çizgili spor DERİMOD bayanlar için kullanışlı çanta modelleri.

DERİMOD çantalarının vişne çürügü,mavi,yeşil renklerinden oluşan armalı,el çantası modeli ayrıca bu kol çantası olarakta tanımlanabiliyor. Derimod çanta modeli.

0 yorum:

Yorum Gönder