17 Aralık 2011 Cumartesi

Mango Bayan Hırka Modelleri

Mango Hırka Modelleri: Sonbaharlık Mango hırkaları mevsimine girmiş, şahane olan bu hırka modelleri çeşitlerini sonbaharda koruyor. Gerçekden giyilmeye deger bu Mango bayan hırkaları sonbahar havalarında üstünüzden hiç çıkarmayacagınız bir yenilik sonbahar hırka yeni modellerinden geliyor. Her renk olan kısa uzun seçiminiz için onaylanmış, bu Mango bayan hırka modelleri diler fermuarlı dilerseniz dügmeli kuşaklı bogazdan geçmeli birçok begeneceginiz çeşitleri sizlere bildirimde bulunduruyor. Bayanlarımızın vazgecilmezi olan Mango bayan hırkaları içinizi sıcacık tutan geleceginizin simgesini tamamlayan sonbahar hırka çeşitleri ve modelleri bu yılda damgasını kış gecelerine vuruyor. Gezdiginiz gittiginiz yerlerde bu hırkalarla dikkat çekeceginizden çok çok eminiz. İsteklerinizi tamamlamak için ne duruyorsunuz,işte vazgeçilmez Mango kadın sonbahar hırka çeşitleri. Mango Hırka Modelleri-çeşitleri.
Sonbahar bayan hırka modelleri- Mango Hırkalar.
Modern hırka modeli yanındaki duran kırmızı kazak türü straplezli yakasıyla harika duruyor.
Şık gösterişli sonbaharlık gri hırka bayan hırka modelleri-çeşitleri.
Yeşil ve beyaz fermuarlı Mango Bayan hırka modelleri.
İnce uzun Mango bayan hırka modeli ise elbiselerin üstüne giyinebilen narin ince delikleriyle üstünüzde güzel duran eflatun bayan hırka çeşitleri.
Kısa hırka modelleri sportif giyinen bayanlarımız için sektördeki en uygun Mango hırka modelleri. Uzun şekilli farklı bir hırka modeli yanda görmüş oldugunuz gibi çok detaylı harika MANGO bayan hırka.
Pembemsi bayan hırka modelleri gögüs dekoltesinin üstündeki 4 dügmeyle kapanmış, altı boşluguyla farklı bir hırka modeli yaratmış olan şıklıgını koruyor. Kuşaklı hırka modelleri kollarındaki ve önune gelen pembe çizgileri ise kelebigiyle şahane bir Mango modeli.

2 cepli mor kare şeklinde olan dügmeleri kalın içi tüylü Mango bayan hırka çeşitleri. Uzun ince sevenler için zarif bir kahve tonlu bayan Mango hırka çeşitleri.
Rengi bir bayan için uyumlu içine açık renkler giydiginde Mango nun hakkını verebilen beyaz kuşaklı eflatun bir bayan hırka modelleri.
Sarı Mango hırka modeli kıvırmalı yaka kısmı ovarlak hırka çeşiti yandan gelen 3 dügmesiyle örgülü hırka modelleri.

Koyu renkli Mango hırka modelleri yaka kısmı balık şekilli 2 dügmeli karın bölegesi açık bayan hırka çeşiti.

0 yorum:

Yorum Gönder