20 Ocak 2011 Perşembe

Topuklu Ayakkabı Çeşitleri

2011 Yılına tasarlanan topuklu ayakkabı modelleri.Günlük yasantımızda göruldugu gibi sık sık alışveriş yapar olduk.Bu yıl daha çok siyah renk ayakkabıların tercih edildigi görülmüştür ama topuklu ayyakabı modellerinde'de bu yıl açık tonlarda biz kadınların fovorisi olur diye düşnüyoruz.Bazen ayagımıza yakıscak rahatlıgına ulascak ayakkabı aramayı duşündük ve bulamadık diye aldırmayın.Ama suan sayfamızda gördugunüz gibi topuklu görünümlü harika zarif ve narin görünüşlü ayagınıza uyuscak bir bayan ayakkabıları.
Günümüzde çogu insan topuklu giymeyi sevmez veya rahat edemedigini düşünür ama bi çok yanılgıya ugrayabiliriz öle degilmi,Size cok yakıstıgını ayagınızın rahatlıgını aynaya baktıgınızda anlıyacaksınız.Özellikle sayfada görunen topuklu ayakkabılar insanları cezbediyor.
2011'in topuklu ayakkabıları bu sezonda yepyeni modelleriyle sizlere sıcaklık saglıyor. Modellerinde beyaz modern ayakkabılar.
Bayan Ayakkabı Modelleri.
Nişanlık ayakkabı modelleri.
Ayakkabılar dantelli burnu açık ayakkabı çeşitleri.
Modelleri sivri burunlu petrol renginden oluşan desenli yapraklı ayakkabı örnekleri.
Modellerinde kayışlı siyah topuklu ayakkabı modelleri.
Modellerinde büzgülü bilek kısmını saran altın rengi taşlı degişik model topuklu ayakkabı çeşitleri.
Bayan Ayakkabılarda beyaz süslemeleriyle dolgun topuklu desenli ayakkabı modelleri.

Modellerinde yeşil taşlarıyla önünü süsleyen kenarlarındaki krem rengi renkleriyle parmak geçme topuklu ayakkabı modelleri.
Ayakkabı modelleri kenarındaki tokalı taşlarıyla ince topuklu bayan ayakkabı modelleri.

0 yorum:

Yorum Gönder