19 Şubat 2011 Cumartesi

Kütahya Çaydanlık Takımları Modelleri

Porselen Çaydanlık Takımları: Bu görmüş oldugunuz mutfak ürünlerimiz masalarımızda ayrı bir zarafet katmaktadır. Özellikleri çok nefisdir, güzel gösterim sunmakta kalmayıp ilgi çekiyor.Porselen çaydanlık takımları hanımlarımızın en sık kullandıgı mutfak ihtiyaclarıdır. Arzularınızı bu porselen takımlarıyla mutlulugunuzu yeniden keşfedebilirsiniz. Dahasıda var, porselen çaydanlık takımlarında magazalarımızın gelenegi bu kütahya porselen takımların setinden geçiyor. Güzel görünümlü saglıklı kullanımlı porselen çaydanlık modellerine sizde göz atabilirsiniz.

Çaydanlık sefasını sürmek isteyen bayanlarımız kaliteli olan çaydanlıklarıyla her eve lazım olan ihtiyaçlarımızdan biride uzun süre kullanırlıgına ait olan şık çaydanlık modelleri. 2012 ÇAYDANLIK MODELLERİ ÇAYDANLIK ÇEŞİTLERİ.

Modellerindeyse Beyazın üstüne beyaz la yeşil karışımı olan çizgiler yapraklarıyla ve kabartmalı lalelerle çaydanlık modelleri.

Örnekleri yeşil yapraklı beyazın üstünde daha parlak canlı durmakta.

Modellerine bakılırsa sofralarımızda gelen ve gelecek olan misafirlerimize olan güvenimizi soflarımızda bulundurarak harekete geçiyoruz. Çiçeksi çaydanlıklar.

Grili beyazlı çaydanlıklar. Günümüzün ocaklarından fukurdayan elektrikli ve elektriksiz çaydanlık ketil modelleri-çeşitleri.

Beyaz çiçekli olan çaydanlıklar altı sarım demlik desenleriyle muhteşem modern çaydanlık modelleri.

Modellerinde gri olan tek parça olan çaydanlıklar.

Üstü beyaz gül desenli altındaki siyah modeliyle çaydanlık modelleri.

0 yorum:

Yorum Gönder