10 Aralık 2011 Cumartesi

Max Factor Ruj Modelleri

Max factor Ruj Çeşitleri: Markanın adıyla şık bir bayan olarak bizlere bu ruj renklerine yönlediren MAX FACTOR markası türkiyede ilk kez farklılık yaratıyor. Max factor rujlar genelde bayanlarımızın dudaklarını dolgulu ve çok düzgün gösteriyor. Çatlaklara bire bir karşılık veren Max factor rujları eşsiz bir tasarımlarımlarıyla dudaklarınızı benimseyen ve yerini alan dudak rujları bayanlarımızda etkisini sürdürüyor. Extra bayan rujları özel bir yere gittiginizde ve makyajı seven bakımlı bayanlarımız için stik kullanışlı kalıcı bayan rujları kolayca dudaklarınızda kaybolmayan 24 saat etkisini yaşatan Max Factor ruj renkleri sizlerle.
Bayanlarımızın makyaj takımları setlerine önem verdigi ve Max factor markasında direttigi her ürünün bayanlarımızı çok daha makyaj yaparken yüzünün dudaklarının gözlerinin ve kirpiklerinin degişeceginin garantisini veriyoruz. Max factor Rujlar.
Rujlarımızın incecik kalemiyle kısa uzun kalemden oluşan çeşitleri içlerindeki o yag gibi süzülen Max factor renkleri ise bayanlarımızın dudaklarında olgunlugunu koruyor.
Max factor toz ruj çeşitleri olmak üzere pastel olan ruj renklerimizde bayanlarımız için etkisini yaratıyor.
Max factor rujlar kırmızıdan,pembeye,açık tonlu renkler ve koyu renkleri birleştiren Max factor ruj renkleri bayanlarımızın sosyeteligini vurguluyor.

Max factor uçuk pembe ruj rengi açık tenli bayanlarımıza göre en güseli Max factor ruj çeşiti.

0 yorum:

Yorum Gönder