6 Mart 2012 Salı

Bosch Mikrodalga Fırın Modelleri

Mikrodalga Fırınlar Modelleri: Ev aletlerinde sergilenen özellikleriyle aynı noktada fonsiyon tasarımlarında otomotik programlı çalışması kadar çok güzel lezzetleri damak tadında buluşturuyor. Yemekten tut pizzaya balık türlerine kadar mikrodalga fırında leziz olan ziyafeti sahiplerinle paylaşıyor. Mikrodalga'da bulunan 68 et pişirme programlarında en sevdiginiz yemekleri BOSCH MİKRODALGA FIRIN da pişirebilir,kızartabilir,haşlayabilirsiniz. Mutfaklarımızda mükemmel olan özelliklerini en iyi şekilde kavradıgını öne süren aynı özellikleri hafızasında gizleyen pişirildikden sonra oda sıcaklıgında kalmasını otomatik programlı ankastre fırınlar seviye ayarlamansında kullanma kılavuzu nu içinde bulunduran bilmediginiz merak ettiginiz şeyleri onunla birlikte sayfa sayfa gezdiren mutfak larda gizli aşçılıgınızla yola atılıp misafirlerinize sevdiklerinize zarafet salonunda MİKRODALGA fırın sayesinde nefis bir ziyafet hazırlayabilirsiniz. FIRIN ÖLÇÜLERİ 595 X 595 X 548 MİLİMETRE DOLAP ÖLÇÜLERİ 575 X 597 X 560 X 550 MİLİMETRE. 2012 BOSCH MİKRODALGA FIRIN MODELLERİ. MİKRODALGA MODELLERİ-ÇEŞİTLERİ. Kaliteli Microdalga Fırın Modelleri.

Pişirilmesi kızartılması balık et ürünlerinde fazla zamanınızı almayan otomatik ayarlanmaya geçiş yapan ne istedigini bilen mikrofırın modelleri en güzel modelleriyle en kaliteli yemekleriyle sizlere olan öz güvenini belirtiyor. Bayanlarımız için kullanışlı mikrodalga fırınları sizlere saglılıklı hızlı ve güzel yemekler hazırlıyacak. Hani derler ya damak tadı diye mikrodalga fırınlar sizlere yaptıgınız her yemegin tadını verebilen fırın modelleri. Mikro dalga fırınları sizlerde sayfamızda inceleyebilirsiniz. Modelleriyle istediginiz şekil fırın modelleri. Leziz nefis bosch mikrodalga fırın modelleri. 2012 Fırınlar.

Mikrodalga fırın pratik ve kullanılması çok kolay siz sadece açıp ısı seviyesini ayarlamaya çalışıyorsunuz,ve gerisini mikrodalga ya bırakıyorsunuz.

Börekler,çörekler,kekleri en güzel biçimde pişiren lezzetini veren kokusuyla mutfagı saran ve kek kalıplarınızın içinde o keklerin kabarış şekillerini görmeniz se akıl alıcı.

BOSCH markasında ev aletlerinde küçük ev aletleri ve mutfak ev aletleride bir araya girmekten oluşuyor.

Modelleriyle yeniliklerinde tüketimine hız çıkaran BOSCH XXL geniş iç hacimli 68 programı HBA38B750 ANKASTRE fırınlar en yüksek kaliteli mikrodalga fırınlar.

Bayanlarımızın mutfak yemek işlerini mükemmel inceligiyle kolaylaştıran fırınlar.

Özellikleri renkleri ya gri siyahdan oluşan Mikrodalga fırınlar seramik yüzeyde kir tabakasını oksidasyonla temizlenmesini saglıyor.

Otomatik programlı fırın modellerinde 3d hotAir plus özelligi bulunmakta. Davul fırında pişirdiklerinizi pratik microdalga fırında lezzetli pastalar çörekler yapabilirsiniz. Misafirlerinize en iyi pasta çörek yemek tatlı yapabilen BOSCH MİCRODALGA FIRIN MODELLERİ. MİCRODALGA FIRIN.

Bayanlarımızın işlerini hafife alan bizlere yardımcı olan mikro fırınlar.

Özellikleriysede gömülebilir ışıklı dügmeleri alt ve üst düzeyde ısıtma,diyalog elektronik ekranlar.

Yukardada basettigim gibi 68 otomatik program multifonksiyon 3d ısıtma sistemleri pişirme programı diye biliyoruz.

Sonrasında 3d hotair plus sıcak hava veren hava dolaşımlı ızgara buz çözme programı vario büyük yüzeyli ve küçük yüzeyli ızgaralar.

Otomatik ısıtma ön ısıtma sıcak tutma herkezin sevdigi pizza programı hydrobaking nemli pişirme düşük ısıda pişirme.

Otomatik kapanma sistemi ecoclean temizleme sistemi çocuk emniyet kilidi ısı koruyulu ön cam.


MİKRODALGA FIRINLAR MODELLERİ. Bundan önce zorlandıgınız fırın modellerinde yeni modelleriyle gelen bosch mikrodalga fırın modellerini anımsattık. Sizlerin mutfaklarında bulunan tatlı fırın modelleri.

0 yorum:

Yorum Gönder