9 Ağustos 2011 Salı

Takı Modelleri

Aksesuar Modelleri: Bayanlarımız son yıllarda modayı yakından takibe almış ve sizlere yeniliklerini gösteriyor. Modellerinden çeşitlerine kadar örnekleriyle sizlerin geleneksel her zaman takı merkezini sevebileceginiz takı modası olan aksesuar modelleri bayanlarımız için geliyor. Genellikle bayanlarımızın kullandıgı günlük hayatlarında hiç cıkarmadıgı degişik modellerle birbirinden çeşitli bu aksesuar modellerimiz bir çok takının ilk sırasında yer alıyor. Yasantımızda kıyafetlerle birlikte kolye ayakkabı ve takı aksesuarlarıyla meydana gelen çok şık takı setleri havanızın atıcagı her ortamı basartıyor. Birbirinden şık ve dekolte üzerine takılabilen renk renk her moderm kıyafet için boncuk takı setleri bı mevsimlik takı çeşitleri. TAKI MODELLERİ TAKI MODASI TAKI ÇEŞİTLERİ BAYAN TAKI MODELLERİ.

Bayanlarımız tasarlanmış takılar koleksiyonunda modelleriyle birlikte çok şık bir ilkbahar-sonbahar yaşatmakta. 2012 TAKI MODELLERİ.
Takı modası evet yanlış duymadınız. Takı dünyasında koleyden tut gözlüge yüzükden şallara çantalara ve şapkalara kadar birbirinden farklı aksesuar takı modelleri sizlerle.
Bayan takıları.
Takılarda moda olan şallar desenli olan örgülü klasik spor şallar bayanlarımıza bu 2012 ayında çok yakışmakta.
Takılarda şal modasında şaoka koleksiyonunda rengarenk olan takılar.
ilkbahar modası beyazlara bürünvenin vaktinin gelmesini yaşatan takılar.
Aksesuar modası olan çanta modelleri.
Takı Modellerinde mor eflatun olan giyim kombine yaratan takılarıyla tarzını kendisi keşfeden aynı renkde birbirlerini korlayan takı modelleri.

0 yorum:

Yorum Gönder