8 Ağustos 2011 Pazartesi

Bayan Yazlık Tişört Modelleri

Yazlık Tisörtler: Sıcak havalarda giyinebilen tişort modelleri penyeden olusan bir takım giysi türü. Bu tisörtler sayesınde bizler sıcaklardan kurtulup temız bir yürüyüşe çıkmanın zamanı gelmedi mi ?. Hadi öyleyse bu tisötler her bir kıyafetımıze uyum saglayabilicek olan tisört modelleri bu sezonda vitrinlerde sizlere el sallıyor. Kapış kapış giden bu tişort modelleri markalarıyla dikkat çekiyor. Sıcak havaların mevsim aylarında bu bambaska tişört modellerinin sizlere daha yakından tanıtmakla memnun kalıyoruz. Yazlık tişört modelleri-çeşitleri.
Bayanlar yaz gelinde kışlık ne varsa kıyafetlerini boşaltıp, yazlık kıyafetler seçerler, bölelikle kendilerine yakışan günlük yazlık tişört modellerine bakarlar. Hoşuna gidebilen en güzel model olan modaya uygun şekilde pantolon üstlerine giyinebilen güzel gösteren tişört modelleri. Yazlık trend bayan tişört modelleri.

2011-2012 Trend Bayan Yazlık Tişört Modelleri
Mavili iki takım olan yaka kısmı ve kolların önleri dantelli olan takım yazlık tişört modelleri.
Askılı bayan tişört modelleri. Genç bayanların bu çocuk ruhlu modellerindeki pembeli beyazlı uzun yazlık tişört modelleri.
Bayan tisört modelleri yazlık tişört modelleri badi modelleri kolları şekilli yaka kısmı degişik büzgülü ve belindeki o siyah parlayan kemer ise gözler ürpetici. Bayan yazlık tişört modelleri.
Grili beyaz üzerinde çizgili genç bayan olan baskılı bayan tisört modelleri.
Beyaz tisört modelleri,papagan farkıyla gönülleri kendilerine çekmekte oldukca kararlı gözüken beyaz kuş desenleriyle rengarenk bayan tisört modelleri.

0 yorum:

Yorum Gönder